Hydrauliske Presser

Søndergaards Maskinfabrik har siden kort efter sin grundlæggelse i 1956 fremstillet hydrauliske presser.

I starten var det alene værktøjspresser, der blev udviklet og fremstillet, senere gik Søndergaards Maskinfabrik overtil at fremstille hydrauliske presser efter specielle ønsker fra kunder.

'​Kontakt BSV

Søndergaards Maskinfabrik A/S

Smedevangen 8, vassingerød

Dk-3540 Lynge

Tlf: +45 4818 7508

Fax: +45 4818 9108

Send os en mail

​Det er gjort udfra en antagelse, om at det altid vil være besparende for kunden, at få en presse, der kan fremstille og levere præcis den ydelse kunden efterspørger.

De specielle krav kan være bestemte krav til størrelsen af de emner, der skal presses, særlige krav til hastighed og præcision, krav til at det gulvareal pressen skal fylde skal være mindst muligt, krav til at pressen hurtigt skal kunne omstilles til anden produktion.

Det har givet mange spændende og sjove opgaver med tiden.

Heriblandt rettepresse til retning af 15 m høje tårne til gaffeltrucks, presser til komprimering af skrot til genbrugsstationer, stansepresser til både stål og polymermaterialer, kalibreringspresser, sinterpresser, koldflydepresser, toucherpresser, afkorterpresser mv.​

Vi følger kunden i stort alle deres krav, men vi har dog nogle klare principper vi insisterer på at følge.

Vi har en mission, om at presser ikke skal kræve at efterfølgende servicering af os, når den forlader vores værksted.

Vi leverer en presse, og følger den gerne med henblik på at gøre os nogle yderligere erfaringer. Men vi ønsker ikke at vores kunder kommer i et afhængighedsforhold, hvis de gerne vil være fri, så derfor bruger vi så vidt muligt standardkomponter, der er i distribution worldwide.​

Derfor foretrækker vi søjleførte presser og forspændte pressestativer, for at sikre en minimal udbøjning og en optimal stabilitet.

Alle tætninger og føringer for bevægelige dele udføres i PTFE-materialer, således at stick-slip effekter elimineres og forøger levetiden, samtidig med en problemfri drift.